söndag 8 augusti 2010

En blöt Linda

Vad kan man säga. Det gick inte helt enligt planen men jag är supernöjd ändå! Benen var pigga och pulsen låg men mina knän mådde inte lika bra. När jag sprungit ungefär 9 km valde jag då istället att springa hem istället för att pressa några km till trots att mina ben med enkelhet hade klarat av det!

Nej, jag måste lyssna på mina knän. Säger de att de börjar göra ont ska jag inte pressa dem mer. Hellre kortare distans än inte springa alls! Därför är tiden ganska dålig men skönt att springa lugnt och bara njuta av spöregnet. Sjävklart så gjorde regnet att det blev mycket hoppande och duttande för att undvika de värsta pölarna men jag tyckte hela passet var genommysigt! Jag behövde knappast dricka vatten och det var så enkelt att andas.. *lyrisk* 


Lite blöt statisk kanske?
Sträcka: 10,83 km
Tid: 1:11:15
Tempo: 6:35 min/km 
Medelpuls: 164
Maxpuls: 172
Kcal: 812


Värt att poängtera är att vinkeln på "förebilden" är för jag vill visa de urtjusiga strumporna jag vann hos Suzan för ett tag sedan. En annan "kul sak" är hur extra stor mage man får när man har ett vätskebälte som trycker ut fettet på sidorna :D Och kepsen är verkligen skitful men den fyller sin funktion! Äsch, det gäller att bjuda på sig själv!

Före.
Efter.

1 kommentar:

  1. Jag tycker det var ett underbart pass med regn och allt!!Bra jobbat! :)

    Kramis.

    SvaraRadera