lördag 9 januari 2010

Dagens köp: ca 40 0000

Japp. Idag var vi och köpte kök på IKEA. Trängdes med massa folk som stannar mitt i gångar och går jäääääääättesakta. Det finns nästan inget som jag tycker är värre än det. Jag var panik varenda gång. Eller jo, jag hatar ljudet av frigolit. Det är fruktansvärt. Rysningar stiger upp över hela ryggen så fort någon rör vid det.

Men iaf, tillbaka till köket. Vi plockade ihop allt själva, fick hjälp av våra kära vänner att flytta hem det. Sedan åkte vi även till K-Rauta och köpte klinkers till golvet men även tapeter var tanken. Såklart att tapeterna jag vill ha inte fanns mer än 4 rullar kvar av när jag behövde 5. Så på måndag så får vi åka dit eller någon annanstans och leta tapeter igen.

Men annars har vi typ allt vi kan tänka oss, så här ser vårt vardagsrum ut nu:


För övrigt är den enda riktiga växten vi har en ni ser lite halvt i vänstra hörnet, allt annat är fina platsblommor. NAAAAJS!

2 kommentarer:

  1. ÅH vad spännande! Och tack för inbjudan, vi kommer gärna på middag i fina nya köket sen :)
    puss Karin

    SvaraRadera
  2. Hej,
    Jag har ännu inte fått ditt resultat för Rivstart 2010 – vecka 1.
    Då vi är 79 deltagare kan det vara så att jag har missat din rapportering. I så fall ber jag om ursäkt och hoppas att du kan tänka dig att rapportera igen.
    Kanske har du haft invägning under kalendervecka 1 och kommer med resultat nu under vecka 2. Då vore det kanon om du bara kunde slänga in en kommentar om det så jag vet.
    Eller kanske har det inte gått så bra och du känner inte alls för att rapportera. Då är det också förståeligt, det kan ju hända den bästa. Nya tag till nästa vecka i så fall. Vi ger ju inte upp så lätt. Eller hur.
    Hör av dig med en kommentar på min blogg eller via ett mail på caramiamia@gmail.com. Ha en härlig och nyttig vecka. Rivstartskramar!
    Cornelia

    SvaraRadera