måndag 24 augusti 2009

Helgen

Nu i helgen har det hänt mycket. Kusinen var på besök med sin flickvän Bea och så fort vi kom innanför dörren här hemma med dem i fredags fick de en öl i varsin hand. Härliga tider i Malmö.

Vi skulle ner och kika på ljusshowen som skulle varit nere som avslutning på Malmöfestivalen där runt halv ett men ptja, det var lite lampor som lös uppåt i himlen sen var det inte mer. Helt totalt värdelöst. Min käreste var dessutom sjukt trött och kunde inte ens hålla sig vaken där på plats så vi åkte hem och somnade till Robin Hood med Kevin Costner.. yey!

På lördagen bestämde vi oss för att åka en sväng över till Danmark för att kika på Köpenhamn och köpa lite billigare sprit. Här åker vi över den legendariska Öresundsbron:

Här är Bea och kusin Patrik:

En lite för mörk bild på älsklingen när han glassar och kör och så självklart jag också där både ring å piercing syns tydlig:

Väl i Köpenhamn åkte vi runt väldigt länge och tittade samt pratade på en hel del. Vi besökte även Christiania en sväng då ingen av oss faktiskt varit där. Well, hippi, massa graffiti samt droger att röka på överallt det var det. Och typ kullersten överallt, lite halvmysigt på något vis dock inget jag själv någonsin skulle klara av. Har inga bilder på det då det är strängt förbjudet att ta sådana.

Vi besökte även Turning Torso här i Malmö och tittade runt lite vid vattnet. Jag förundras alltid över hur underbart vackert det är här och inser att jag trivs väldigt bra i denna staden. (Man kan förövrigt se Bea och Patrik i reflektionen i solbrillorna, självklart var det med flit....).

Resten av helgen slappade vi, pratade en massa, tittade på film, käkade fantastiskt god mat på Sir Tobys. Tack för en trevlig helg!

Och som avslutning är en bild på Karins lilla pluttis Molly när hon var på besökt här förra veckan. Se så söt hon är det lilla knyttet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar